Laddkabel i återvunnet material
Presentkort - xternmedia
Presentkort - xternmedia

Presentkort

500 kr

Testprodukt tillbehör

1 kr

Idag är det mer angeläget än någonsin att tänka miljösmart och hållbart. Hos oss på rePhone ligger detta ”tänk” varmt om hjärtat. Det är vår filosofi och vi vill verkligen värna om att göra det vi kan för en mer hållbar framtid. Så tänk till lite extra när det är dags för att införskaffa nya tillbehör till exempelvis mobilen. Köp en laddkabel i återvunnet material istället för att köpa allt nyproducerat. Laddkablar kan vi bara inte få för mycket av verkar det som. Det har blivit allt fler som har insett att man behöver ha ett gäng kablar i sin ägo för att kunna placera ut laddare på olika platser i hemmet, på kontoret och i bilen.

Tänk då hållbarhet och kvalité när det är dags att inhandla nya kablar till era teknik-enheter. Hos oss på rePhone hittar ni er laddkabel i återvunnet material utan att den kostar skjortan. Vi jobbar för att kvalitativa produkter ska hålla en konkurrenskraftig prisbild så att de flesta ska kunna göra ett smart miljöval när det handlas teknikprylar.

Laddkabel i återvunnet material, för en mer hållbar konsumtion!

Hur många har ställt frågan: ”har någon sett min laddare? Ja, vi känner alla igen det ständiga letandet efter våra mobilladdare och ibland känns det som man är en hel familj som slåss om en enda laddare. Vart tar alla laddare vägen? Så nu kanske ni är på väg att klicka hem ett gäng laddare så att ni har några stycken att gå runt på. Varför inte då göra ett klokt val att välja laddkabel i återvunnet material, hur bra är inte det? Ni gör ett mer hållbart val och får grym kvalité till ett rimligt pris. Det här med att använda sig av laddkabel i återvunnet material är här för att stanna. Något som vi kommer att se mer och mer av i framtiden. Hjärtligt välkomna till www.rephone.se för att ta del av vårt sortiment.