Köpa begagnad mobil

Att idag köpa begagnad mobil på ett tryggt sätt har aldrig varit smidigare och säkrare. Det har vi på rePhone verkställt genom att köpa in mobiltelefoner av våra stora nordiska teleoperatörer. Det innebär att när du som kund vill köpa begagnad mobil och vänder er till oss, så kan ni vara helt garanterade på att få en ”säker” mobil. Och med det menar vi att de är gediget kontrollerad samt fabriksåterställd. Ni råkar inte ut för att köpa en mobil som är stulen eller har dolda fel vid köpet. Telefonen ni inhandlar hos oss kan ha olika skick: Bra skick, Utmärkt skick samt Nyskick. De här olika skicken avser endast mobilens utseende utvändigt. Alla tekniska funktioner är precis som på en helt ny telefon!

Har du väl köpt en utmärkt begagnad telefon genom oss så kan vi lova att du kommer att fortsätta att handla på det här sättet. Det finns ingen anledning att betala skjortan för en sprillans ny telefon när du kan inhandla en liknande hos oss för en mycket billigare peng. Dessutom gör det avsevärt stor skillnad på miljöpåverkan att köpa begagnad mobil.

Det säljs miljontals telefoner varje år i Sverige och i stort sett alla dessa kan fortsätta att användas.

 

Våra specialister går igenom så att allt kontrolleras minutiöst, till exempel:

  • Wifi, bluetooth och batteriet
  • Touch screen, mikrofon, laddaringången & LCD-display
  • Högtalare, hörlurar samt kameran
  • Samtalstest utförs och knappfunktionerna testas
  • Att Find My IPhone är avstängd och frånkopplad
  • Går igenom möjliga moderkortsskador

Köpa begagnad mobil med garanti? Det gör du tryggt via oss!

När du vill köpa begagnad mobil hos oss så kan du lugnt och säkert göra ditt inköp.

Vi ser till att telefonen är helt fabriksåterställd, ej är operatörslåst och du har 12 månaders garanti på telefonen. Hos oss kan du räkna med suverän service, snabb leverans och ett riktigt bra utbud. Välkommen till oss för att köpa begagnad mobil!