Köpa begagnad iPhone

Har du bestämt dig för att köpa begagnad iPhone? Ett mycket smart och klokt val anser vi på rePhone. Det här är ett modernt och miljösmart sätt att inhandla din telefon på. Det är med glädje och stolthet vi ser att många nu börjar att anamma det här med att köpa begagnad iPhone. Det gör verkligen skillnad, både i din plånbok samt för klimatet.

Det kan vara intressant information att ta del av att vi genom återanvändandet av 200 stycken mobiler så sparas det i samma omfattning den energi som en vanlig svensk villa förbrukar på ett helt år. När produktionen av en mobiltelefon är klar så har den avgett ca 75 kilo i avfall, det är till största delen gruvavfall som bildas när metaller bryts. När våra kunder får veta sådan här information så faller det sig rätt så naturligt att välja att köpa begagnad iPhone i ett alldeles fantastiskt skick istället för att det hela tiden ska tillverkas nytt.

Ni kan lita på oss när det är dags att köpa begagnad iPhone

I vårt utbud har vi telefoner av högsta klass och toppkvalité. Vill du köpa begagnad iPhone exempelvis så finns de i olika prisklasser. Det som samtliga telefoner i vårt sortiment har gemensamt är att de är mycket grundligt genomgångna och kontrollerade. Givetvis så är de fabriksåterställda och ej låsta till någon operatör. Undvik de fallgropar som du dessvärre kan råka ut för när du vill köpa begagnad iPhone, vänd dig direkt till oss på rePhone så hjälper vi dig. Våra telefoner kommer direkt ifrån de största teleoperatörerna så vi kan försäkra dig att det är helt säkra mobiler, som inte är stulna och som verkligen fungerar.

Vi är ett seröst och professionellt företag som erbjuder alla våra kunder:

  • Öppet köp i 14 dagar, förutsatt att telefonen är oskadd och oanvänd.
  • 12 månaders garanti på varan.
  • Snabb leverans.
  • Fri frakt.
  • Betalning via Klarna: faktura, delbetalning, direktbetalning & kontokortsbetalning.