Klimatsmart laddkabel
Presentkort - xternmedia
Presentkort - xternmedia

Presentkort

500 kr

Något som fler och fler tillverkare börjar förstå vidden av är det här med att tänka klimatsmart laddkabel när de ska tillverka sina produkter. Det är oerhört viktigt att vi alla tar vårt ansvar, från tillverkarens produktion och till det att slutkunden har sin produkt i handen. Eftersom efterfrågan och kraven ställs så ser vi som tur är dessa produkter ute på marknaden mer och mer. Att tillverka exempelvis mobiltelefontillbehör gör att det dyker upp fler spännande företag i branschen. En klimatsmart laddkabel kan innebära allt från att den ät tillverkad i återvunnet material och att den drar mindre ström. Allt för en mer hållbar miljö och framtid.

Dags att införskaffa klimatsmart laddkabel?

https://rephone.se/Det är så lätt att bara tänka billigt och slit & släng när det kommer till laddare och kablar. Kortsiktigt tänk är att de ändå slits sönder och blir glappa så man vill kanske inte lägga för mycket pengar på just tillbehören. Vår ambition är att det inte ska behöva vara så utan att man ska kunna köpa en klimatsmart laddkabel till ett bra pris. Och ett stort plus är att de är gjorda i mycket slitstarka material så här kommer ni inte behöva kassera kablat stup i kvarten. Dessutom så vinner ditt mobilbatteri mer levnadslängd och du kan med gott samvete fortsätta ladda dina teknikprylar med gott grönt samvete. Det här är det moderna sättet att använda sig av tillbehör till mobilen. Kika gärna in på www.rephone.se för att förkovra er i vårt breda och genomtänkta utbud. Hos oss finner ni till exempel klimatsmart laddkabel. Har ni några frågor så tveka inte utan hör av er till oss så besvarar vi dem så snabbt vi kan.

Vårt företag står för nytänkande och vi känner ett stort ansvar för att arbeta med hållbarhet så mycket som vi bara kan. När vi säljer våra mobiltelefoner så paketeras dessa i en snygg förpackning som är tillverkade i 100% återvunnet material. Det innebär att förpackningarna är FSC-certifierade.