iPhone 8 plus

Är du på jakt efter en iPhone 8 plus? Kanske har du varit inne i butiker eller på nätet och sneglat längtansfullt efter att uppgradera dig till en sådan? Vi förstår den där känslan att man vill ha en nyare modell och vi vet också att de kostar en hel del pengar. Om vi då istället kan erbjuda dig ett sätt att köpa den där grymma iPhone 8 plus till ett mycket bättre pris? Samt att du med gott samvete vet att det är ett fantastiskt klimatsmart sätt att handla på? Såklart är det intressant tänker du och här blir många nyfikna och vill veta mer.

Det är nämligen så att idag så säljs det miljontals av nya telefoner varje år, i vårt lilla land Sverige. Hela 95% av dessa mobiler är i perfekt skick och kan enkelt fortsätta att användas utan problem. I vissa fall kanske någon enkel reparation behövs och sedan fungerar den felfritt i flera år. Då är det egentligen vansinne att betala flera tusentals kronor för mycket och påverka miljön med nyproduktion av mobiler till höger och vänster. Visste du att det ”skapas” ca 75 kilo avfall för att producera en endaste liten mobiltelefon? Och genom att vi återanvänder ca 200 stycken ”nya” telefoner så spar det in lika mycket som årsförbrukningen av energi för en normalstor svensk villa. Nu blev det ännu mer intressant och angeläget att köpa en begagnad mobil i superskick.

Uppgradera dig till en iPhone 8 plus till en bra prislapp!

Via vår hemsida kan ni enkelt, tryggt och snabbt köpa exempelvis den iPhone 8 plus som du så länge velat uppgradera dig till. Varför kan jag inte bara köpa en mobil på annons tänker du? Tyvärr så finns det många oseriösa säljare och det är lätt att bli lurad.

Hos oss kan du vara 100% säker på att samtliga av våra mobiler kommer direkt från teleoperatören och är helt fabriksåterställda och kopiöst kontrollerade. Du får öppet köp, garanti och betalningsalternativ. RePhone det smarta sättet att handla på!