iPhone 7 plus

På rePhone strävar vi efter en mycket mer hållbar utveckling när det avser miljön och klimatet. Vi har också full förståelse för att man idag har mobilen som en viktig del av livet då den har flera funktioner som vi använder dagligen. Därför vill vi erbjuda en lösning som gynnar alla parter. Ta till exempel när du som kund vill köpa en iPhone 7 plus, varför inte då vara snäll mot både din plånbok och miljön? Det är idag möjligt att genom oss köpa en mobiltelefon som håller högsta klass och toppkvalité. Som kund erhåller du ett års garanti på telefonen och den är omsorgsfullt kontrollerad av våra specialister. Vi har säkerställt så att den inte är stulen då vi endast köper in våra telefoner via de största teleoperatörerna. Givetvis är den fabriksåterställd och ej operatörslåst.

Din iPhone 7 plus levereras hem till dig i en mycket elegant förpackning, som naturligtvis är helt och hållet av återvunnet material. Här kan vi även passa på att berätta att det är oerhört snabb leverans och dessutom fraktfritt när du handlar hos oss. Det medföljer laddare, nyckel för att kunna byta SIM-kort samt hörlurar.

Tryggare kan det inte bli att köpa en begagnad iPhone 7 plus!

När du köper din iPhone 7 plus begagnad så vill du kunna känna dig trygg med att den verkligen fungerar som den ska. Det är mycket på pengar som står på spel och man vill ha någon slags garanti. Det får du genom oss och lite till. Vi erbjuder dig också öppet köp i 14 dagar och olika betalsätt via Klarnas betaltjänst. Läs mer på vår hemsida gällande köpvillkor. Alla telefoner är noggrant testade och garanterat fullt fungerande vid försäljning, de håller absolut superskick! Dessutom ser vi till att alltid hålla konkurrenskraftiga priser till våra kunder. Vi vill ha glada, nöjda och tillfredsställda kunder som återkommer till oss nästa gång det är dags för att införskaffa en telefon.

Välkomna till rePhone för ditt inköp av iPhone 7 plus, du kommer garanterat bli nöjd!