Bra mobilladdare
Presentkort - xternmedia
Presentkort - xternmedia

Presentkort

500 kr

Testprodukt tillbehör

1 kr

Letar du med ljus och lykta efter den där perfekta problemfria laddaren till mobilen. Finns den ens? Absolut säger vi på rePhone! Att hitta en riktigt bra mobilladdare ska inte vara svårt anser vi. Därför har vi valt att arbeta med fantastisk kvalité och seriösa tillverkare. Detta tummar vi inte på! Vi har lyssnat på våra kunder och de efterfrågar laddare som inte går sönder så fort de utsätts för påfrestning.

Hur trött kan man inte bli på dessa glappa laddare som inte har laddat mer än några ynka procent när man tror att mobilen bör vara fulladdad. Dessutom vet man att det är fler tillverkare som tyvärr inte håller måttet när det gjorts oberoende tester som kikat på utlovad laddningstid och kontroller på hur slitstarka kablarna är. Här håller vi vad vi lovar! Vi vill erbjuda bra mobilladdare som inte kostar en smärre förmögenhet. Ibland får man betala ett överpris för att det är en viss design och utseende. De laddarna är inte bättre bara för att de har ett visst utseende.

Bra mobilladdare, vi levererar bästa sort!

På rePhone så klappar vårt hjärta varmt för hållbarhet och miljö-ansvar. Här är det viktigt att vi alla hjälps åt: tillverkare, återförsäljare och du som slutkund. När du som konsument efterfrågar och vill köpa hållbara och klimatsmarta produkter så skapas en efterfrågan. Tillverkarna har äntligen börjat vakna och fler och fler produkter finns nu att köpa! Du som kund är i enormt trygga händer när ni väljer att köpa bra mobilladdare hos oss på rePhone. Två år i rad har vi utsetts till ”rekommenderad e-handlare” på www.recotrust.se, det gör oss ödmjukt stolta och vi vill fortsätta att leva upp till det. Och för att inte tala om att vi vill hela tiden uppdatera oss om hållbarhet och moderna sätt att nyttja tekniken på bästa sätt. Klicka hem en riktigt bra mobilladdare redan idag så kommer du inte bli besviken, vi lovar!