Begagnade iPhone

Tillhör du den där skaran som vill ha det senaste i mobilväg? Funderar du rent av på begagnade iPhone? Du är sannerligen inte ensam om den saken utan en av många som gör slag i saken med att köpa begagnade iPhone. Däremot kan du ha funderat över vilken standard den håller? Allt fler väljer faktiskt att överge det nya för att bidra till mindre miljöpåverkan. Dessutom känns det säkert bra att komma undan utan att det måste kosta skjortan.

Tummar man på kvalitén om man köper en tidigare använd iPhone kanske man undrar. En fråga med all rätt men faktum är att begagnade iPhone håller precis lika höga standard som nya. Då förstår du själv att det är rena vansinnet att köpa en sprillans ny, lite som att kasta pengarna i sjön. Läs gärna vidare vilka rigorösa tester som görs innan telefonerna läggs ut för försäljning.

Köpa begagnade iPhone, en bra och trygg affär!

När du funderar på att köpa begagnade iPhone på rePhone gör du inte bara en fördelaktig affär rent ekonomiskt. Du gör ett tryggt och säkert köp dessutom. Både när det gäller begagnade iPhone och såklart övriga telefoner i vårt sortiment lämnar vi alltid 12 månaders kostnadsfri garanti. Detta gör vi dels för din säkerhet men också för att vi känner oss väldigt trygga med vad vi erbjuder ut till kund. Köper du begagnade iPhone har vi tagit fram en mall för olika segment.

  • Nyskick innebär att känslan är att telefonen är så gott som fabriksny och inte tidigare använd.
  • Utmärkt skick betyder att du möts av mycket hög standard och att telefonen tidigare brukats minimalt.
  • Bra skick är detsamma som att telefonen är vid gott mod och ofta köps av ungdomar och personer med ett yrke där slitage är vardag.

Besök oss gärna för att själv se hur noga vi kontrollerar varje mobil, bland annat din nästa begagnade iPhone rent av. Välkommen!