Begagnad iPhone

Att köpa en begagnad iPhone idag är det ”nya” sättet att handla, det känns modernt, fräscht och är miljövänligt. Smart och genomtänkt helt enkelt. Eftersom vi köper in alla våra telefoner från de största teleoperatörerna så kan vi garantera att de inte är stulna. Vi köper alltså inte in mobiler från företag eller privatpersoner. Vi lovar en trygg affär när du vill införskaffa en begagnad iPhone i mycket bra skick! Det som ingår i ert köp är följande:

  • 12 månaders garanti
  • Hörlurar
  • Laddare
  • Nyckel så att ni kan byta SIM-kort

Ni har givetvis öppet köp i 14 dagar och skulle det då visa sig att ni inte är nöjd med varan så kan ni då skicka tillbaka telefonen. Den ska då vara helt oanvänd för att ”öppet köp” ska gälla. Samtliga telefoner hos oss är upplåsta, dvs att de aldrig är låsta till en viss operatör när ni inhandlar er telefon genom oss. Om ni vill ta del av uppriktiga och oberoende omdömen om oss så kan ni få information på www.recotrust.com. Vi har fått fantastiska recensioner från våra kunder och det gör oss enormt glada & stolta. Att ha återkommande kunder är ett kvitto på att vi gör rätt!

Hos oss hittar du en begagnad iPhone i toppklass!

Vi är ett svenskt företag som strävar efter en mer hållbar utveckling och vill vara ett företag som tar ansvar samt bidrar till ett mer klimatsmart samhälle. Det säljs miljontals mobiltelefoner i vårt land varje år och i stort sett så kan 95% av dessa återanvändas i det skick de är i eller genom enkel renovering. Detta sparar massor av energi om du gör ett smart val och köper en begagnad iPhone istället för en fabriksny, i slutändan så blir det en betydande insats för miljön. Vi vet att du som kund vill kunna känna dig helt trygg med ditt köp av en begagnad iPhone. Därför har vi skapat detta sätt att sälja telefoner som kommer direkt ifrån teleoperatörerna. Det kan inte bli bättre, välkommen till rePhonemobil!