Öppet köp 14 dgr 12 mån garanti Leverans 1-3 dagar Fri frakt 12 mån garanti ✔ Fri frakt ✔ Leveranstid 1-3 dagar ✔ Öppet köp 14 dagar ✔
12 månaders kostnadsfri garanti

Vi ger 12 månaders garanti på alla våra telefoner.

Garantin räknas från inköpsdagen eller när du mottagit varan inom Sverige. Var god och meddela oss inom 3 dagar från köp efter att varan har mottagits om du inte är nöjd med den. Köparen ansvarar för att bekanta sig med produktens garantivillkor innan produkten tas i bruk. I nedan garantivillkor anges vilka delar som omfattas av rePhones garanti.

Garantin omfattar följande:

  • Kostnadsfri undersökning av skador
  • Snabb kontroll och felsökning efter mottagande av produkten
  • Kostnadsfritt byte till likvärdig produkt av telefonen om vi ej kan åtgärda felet 

Skulle det visa sig att fel på telefonen beror på skada orsakad av kund så ansvarar inte rePhone för felet. Detta gäller vid fall där telefonen har skadats fysiskt, behandling av telefonen som ej motsvarar normalt användande av produkten eller annan vårdslöshet.

Vid fall då tillgången av reservdelar är begränsad, orimligt dyr eller på annat sätt olönsamt att reparera så ersätts den defekta telefonen med en motsvarande produkt. rePhone kan också komma överens med kund om en eventuell prissänkning eller häva köpet om det är olönsamt att reparera felet.

- Mer om rePhones Garanti hittar du under våra köpvillkor