Varför rePhone?

BoostCommerce Collaborator

rePhone: ”Vi såg en gigantisk marknad”

I Sverige vill många kalla sig för hållbara, men lever vi verkligen som vi lär? När det kommer till mobiltelefoner har intresset för att inte köpa nytt ökat enormt på senaste.– Företagen skriker efter det här, säger Henrik Ehlesjö på rePhone. Läs hela artikeln här!

Läs mer →


John Tuutti

10 anledningar att köpa en mobil från rePhone.se

Telefonerna är så gott som nya. Inga eller väldigt små spår av tidigare användning Telefonerna är noga kontrollerade och funktionstestade. Samtliga telefoner genomgår en 80-stegs kontrollprocess Batterikapacitet om minst 90% Fri frakt Snabba leveranser (1-3 dagar) 30 dagars öppet köp och gratis returfrakt 12 månaders garanti Telefonerna är olåsta Säkra betalningar via Klarna och Paypal Vi är ett svenskt företag och betalar skatt i Sverige

Läs mer →


Henrik Ehlesjö

Återvunnet material - Eco Smart

”Used is the new - new” är ingen slump för oss. I dagens konsumtionssamhälle vill vi vara med att göra skillnad och bidra för att styra om världen mot en mer hållbar utveckling.

Läs mer →


Henrik Ehlesjö

Vår vision

Vi strävar efter att tillgodose våra kunder med produkter som håller hög kvalitet utan att vi tummar på design och hållbarhet.

Läs mer →